Per aquí continuem

Hola,

 

Doncs per aquí continuem esperant, desesperant….

Aquesta setmana han assignat un altre vegada, aquest cop han estat més dies, però tot i així encara ens queda esperar una pila de temps.

Tot just estan assignats el del 11/04/2006, es a dir una mica més d’un any, però que si segueixen al ritme actual d’assignacions, no vull ni pensar quan ens tocarà.

Estem tots a l’espera del desitjat i anunciat (per tothom menys pels xinos) del canvi.

El passat Gener i despres de molt rumirar-ho vàrem decidir obrir l’expedient per Nacional, com l’altre vegada vam tenir una entrevista amb AD’DIS a Girona, que per cert ha canviat d’ubicació, ara estan al C/ Joan Alsina nº 3 2on, l’entrevista va ser molt agradable, com totes les vegades, i tan sols va consistir en una actualització de les nostres dades.

Ara estem a l’espera de rebre la carta del ICCA dient-nos si som idonis o no…

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Per aquí continuem

  1. El passat Gener i despres de molt rumirar-ho vàrem decidir obrir l’expedient per Nacional, com l’altre vegada vam tenir una entrevista amb AD’DIS a Girona, que per cert ha canviat d’ubicació, ara estan al C/ Joan Alsina nº 3 2on, l’entrevista va ser molt agradable, com totes les vegades, i tan sols va consistir en una actualització de les nostres dades.

Els comentaris estan tancats.